интериорни врати

Интериорни врати – последни тенденции

За нуждите на всеки дом, за уюта и хармонията, която предоставя дизайнът на жилището, трябва да се има предвид и правилния избор на интериорни врати. Те трябва да бъдат съчетани, както с подовата настилка, облицовката на стените, така и с цялостната мебелировка. Интериорните врати са забележима част от вътрешността на жилището и остава впечатление в гостите на домакинството. Метал Инвест Габрово ви представя кои са последноте тенденции в интериорните врати.

Избор на интериорни врати

Освен за дома, врати са нужни и в други затворени пространства като офиси, студиа, научни, образователни учреждения и институции. Интериорните врати са част от комфорта, както на служителите, така и на посетителите на даденото посещение.
На пазара има голям избор на интериорни врати за дома и офиса, които предлагат високо качество на подходящи цени. Богато разнообразие има, както в облика, така и от материала, от който са направени. Широката гама на интериорни врати предразполага заинтересованият да избере по свой вкус, модел и цвят всяка врата. Интериорните врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, влагоустойчивост, издръжливост, която внася уют, стил и сигурност в помещението.

Интериорни врати - материали

Част от видовете, предлагани на пазара са от естествени и синтетични покрития, плъзгащи врати или хармоника, различни комбинации със стъклени елементи и орнаменти. Богата палитра на интериорни врати на пазара има и от самото им производство – България, Китай, Украйна, Полша, Германия, Турция и други. Германия и Турция са страните с най-голямо търсене в последните тенденции на интериорни врати.

Също така и има и богато разнообразие на материал като от дърво – бук, орех, акация, ясен, череша. В интериорни врати има избор от вмъкване на закалено стъкло, принтирано стъкло, релефно покритие. Освен, че на пазара има голям избор от врати, всеки клиент може и да поиска да поръча по свой модел изработка на определена интериорна врата, която да съответства на дома или офиса.

Последни тенденции в интериорните врати

Експертите съветват, ако разполагате с малки стаи, които са обзаведени в модерен стил и имат неутрални цветове по стените и тавана, да изберете красиви бели врати. Те ще помогнат не само да допълнят дизайна, но и визуално ще увеличат пространството и ще дадат на стаята повече светлина.

От друга страна пък тъмните интериорни врати също имат добри функции. Те помагат за добавяне на яснота към цялостния стил на стаята и се отличават на фона на стените, тавана и пода. Някои нюански на тъмното (например венге) изглеждат благородни и луксозни, създавайки елегантна версия на интериора.

Най-често интериорните дизайнери съветват да се монтират тъмни интериорни врати на светли стени.

Много фирми предлагат и такава услуга, за да бъдат задоволени нуждите на клиентите. Индивидуалните проекти не отстъпват по качество и уникалност. Предпочитанията са винаги в разрез с последните модни тенденции в интериорния дизайн. Всяка фирма цели клиентът да остане доволен и по този начин да привлече още клиенти.