интериорни решения на хол

Модерни интериорни решения за хол

Домът на едно модерно семейство изисква старание, време и достатъчно финанси, за да превърне едно пространство в удобно, красиво и стилно. Независимо дали е малко или голямо жилището, за да достигнете желания уют трябва да вложите вашата енергия и любов. В настоящата статия екипа на Метал Инвест Габрово ви представя няколко модерни интериорни решения за хол.

Избор на цвят за хола

Цвят за стени на малък хол

Ако разполагате с малък хол, то в такъв случай ви съветваме да изберете светъл цвят за стените, тъй като светлината и светлите тонове в интериора увеличават оптически малкото пространство. Подходящо би било холна маса с чекмеджета и средно голям диван, колкото ви позволява пространството, което сте избрали за поставянето му. Ако желаете да включите нотка наситен цвят, то те могат да бъдат от аксесоарите като предмети на изкуството, рамки на изображения или декоративни възглавници.
Ако решите интериорът на хола да е с цел релаксация, можете да използвате зелена тапицерия или аксесоари, така че да придават естественост и натуралност.

Младежко обзавеждане на хол

Ако желаете вашия хол да е в младежко обзавеждане, цветовете на цялостният дизайн на апартамента трябва да са в пълен синхрон. Ако заложите на луксозни мебели обърнете внимание на тяхната функционалност. Домът може да бъде пъстър и артистичен, като съчетаете и любовта си към природата и изкуството в динамична палитра от цветове.

Класическо обзавеждане на хол

Друга възможност, която ви предлагаме е класическо обзавеждане на хол, с добавка на нежност може да използвате изящни детайли, нежни цветове, красиви декоративни мотиви, които да допълнят хармонията. Можете да използвате неутрални тонове водени от бяло и бежово като внесете и ярък шрифт в розов цвят. Този акцент може да внесете под формата на декоративни възглавници, картини по стените.

Ако желанието ви е да превърнете своя модерен хол в едно вълшебно пътуване, може да заложите на сиви и кафяви тонове като диванът може да е в сиви тонове, килимът да е с мозаечна шарка, холна масичка с впечатляваща асиметрична форма и декоративни възглавници.

Ако желанието ви вашият хол да бъде в стил докосване до природата и нейните богатства, може да обзаведете пространството в естествени нюанси като съчетаете живи зелени картини и кътчета от горски пътеки. Идеи, провокиращи сетивата в цветове жълто и зелено. Можете да заложите на декоративни пана с полярен мъх, диван с кафява тапицерия и приятно жълто декоративни възглавници.

Модерен хол в индустриален стил

Можете да заложите на модерен хол в индустриален стил. Проявете вашите нестандартни идеи и вкусове и изпълнете хола с красота и практични решения. Ако това е вашият начин да изразите себе си и да покажете своя индивидуализъм, това е вашето решение. Можете да заложите на декоративна тухлена стена в бяло зад дивана, висящи на черни кабели лампи. Цветовете на избрания ламинат, килим и диван трябва да си подхождат.

Модерните интериорни решения за хол са с по-малко декорации и вещи, с чувство на свобода и комфорт. Изберете да направите вашия хол по ваша идея и емоционалност, за да се чувствате уютно и удобно.