Изработка на метални парапети

Металните парапети намират широко приложение, както в интериора, така и в екстериора на всяка сграда. Използват се за стълбища, тераси, административни сгради, жилищни сгради, рампи, вътрешни дворове, също и за ограничаване достъпа към тревни площи, басейни, езерца. Освен красив и архитектурно завършен вид на всяко вътрешно или външно пространство, металните парапети осигуряват удобство, защита и безопасност на хората в даденото пространство. Ние от Метал Инвест Габрово предлагаме изработка на метални парапети, включваща проектиране и монтаж на метални парапети от гладки профили, както и метални парапети от ковано желязо. И двата вида метални парапети следват наклона и извивките на стълбите.

Метални парапети - предимства

Здравина и надеждност

Металните парапети са изключително издръжливи. Тяхната здравина им помага да се справят дори с екстремни атмосферни условия.

Дълъг период на експлоатация

Когато се поддържат правилно, металните парапети ще устоят на изпитанията на времето дълги години напред и ще можете да разчитате на тях по всяко време.

Оригинален дизайн

Металните парапети могат да се изработят в различни дизайни. Всичко зависи от предпочитанията на клиента и мястото, на което желае да бъдат монтирани.

Завършен изглед

Добавянето на метални парапети ще осигури стилен завършек, без да блокира вашия изглед.

Ниска себестойност

Металните парапети са в пъти по-евтини от дървените парапети. Освен това не се нуждаят от постоянна поддръжка, за да изглеждат добре.

Независими спрямо атмосферните условия

Материалите и технологията на построяването на метални парапети не се влияят от атмосферните условия.