Hand Disinfection System

voor contactloze desinfectie van handen.

Contactloos elimineert alle pathogene micro-organismen uit je handen in slechts 1 seconde!
Bespaart tijd en geld met zuinig verbruik en hoge efficiëntie.

Waar wordt het voor gebruikt?

Het ontsmettingsmiddel is een machine voor contactloze behandeling van handen met antiseptische op alcoholbasis, door injectie onder druk.

Vector Smart Object

Het is een innovatieve, milieuvriendelijke technologie die de steriliteit van de handen garandeert en de verspreiding van veroorzakende micro-organismen voorkomt.

Hygienic time - MI HDS

Unquestionably, no one underestimates the viruses today, explained by the annual flu waves. We respond to the need to protect your business, customers and employees from pathogens.

hands

The contactless disinfection device offers a simple and safe solution for interrupting microbial transmission. With MI HDS, you choose the safe path to your business development.

Adaptability is a major success factor - don't let viruses paralyze your business.

Waar vindt het een app?

Het apparaat is ontworpen voor intensief werk in objecten en op plaatsen waar sprake is van een grote stroom van passeren.

Restaurants

Winkelcentra

Ziekenhuizen

Scholen

Benzinestations

Hotels

Kantoren

Bioscopen

Andere

Onze klanten

Hoe wordt het gebruikt?

De automatische sensor detecteert de plaatsing van de handen in de machine en spuit een ontsmettingsmiddel. De hele ontsmettingsmiddelprocedure duurt 1 seconde.

Na het injecteren van het ontsmettingsmiddel, wrijf je handen. MI HSD zal snel alle pathogene micro-organismen elimineren die op de huid van uw handen zijn geweest zonder water of andere sanitaire voorzieningen te hoeven gebruiken.

Technische informatie:

MI HDSystem is een touch control machine voor contactloze handsanificatie. Het automatische apparaat wordt geïnjecteerd met antiseptisch/ontsmettingsmiddel, wat de steriliteit van de handen garandeert en pathogene bacteriën verwijdert.

sheets

De innovatieve en milieuvriendelijke technologie voorkomt de verspreiding van infecties en virussen. De effectiviteit van de ontsmettingsprocedure duurt slechts één seconde – HDSystem bespaart tijd en verbruikskosten.

Kenmerken:
Krachtbron: 220v
Hoogte – 1200 mm
Breedte – 380 mm
Diepte – 300 mm

De installatie van de machine vereist niet meer dan één vierkante meter. Aan de bovenkant van het apparaat wordt een ontsmettingskamer geplaatst. Sensoren registreren uw handen in de kamer en het injectieblok spuit door de sproeiers microscopische antiseptische deeltjes die de handen steriliseren. HDSystem werkt op verschillende modi, en de standaard instellingen zal sterk verlichten sanitaire kosten.

Verbruiksartikelen en onkosten

HDSystem werkt met op alcohol gebaseerde vloeistofdesinfectiereservoircontainer met een capaciteit van 5l. Wordt opgeladen aan de onderkant van de machine. Het systeem is efficiënt en zuinig: de kosten van een spray is ongeveer 1 gram.

const

U bespaart hygiënische verbruiksartikelen (papieren handdoeken, servetten, schoonmaakmiddelen). HDSystem is milieuvriendelijk-zijn reservoir bespaart meer dan 7 ton water.

Contact and order form