Hand Disinfection System

Автоматичен апарат за дезинфекция на ръце

Безконтактно елиминира всички патогенни микроорганизми от ръцете ви само за 1 секунда!
Спестява време и средства с икономичната си консумация и високата си ефективност.

За какво се използва?

Дезинфекторът е машина за безконтактна обработка на ръцете с антисептик на алкохолна основа, чрез впръскване под налягане.

Vector Smart Object

Това е иновативна, екологична технология, която осигурява стерилност на ръцете и предотвратява разпространението на болестотворни микроорганизми.

Време хигиенно — MI HDS

Безспорно никой вече не подценява вирусите, обяснени с ежегодни грипни вълни. Ние отговаряме на необходимостта да предпазите Вашия бизнес, клиенти и служители от патогенни микроби.

hands

Безконтактното устройство за дезинфекция предлага просто и безопасно решение за прекъсването на микробна трансмисия. С MI HDS избирате добрия пример и сигурния път на развитието на Вашия бизнес.

Адаптивността е основен фактор за успех – не позволявайте на вирусите да парализират компанията Ви.

Къде намира приложение?

Устройството е предназначено за интензивна работа в обекти и на места, където има голям поток от преминаващи.

Заведения

Молове

Болнични заведения

Училища

Бензиностанции

Хотели

Офиси

Кина

Други

Нашите клиенти

Как се използва?

Автоматичен сензор засича поставянето на ръцете в машината и впръсква под налягане дезинфектант. Цялата процедура по дезинфектиране е с продължителност 1 секунда.

След впръскването на дезинфектанта, обтрийте ръцете си. MI HSD ще елиминира бързо всички патогенни микроорганизми, без да се налага да използвате вода или други санитарни консумативи.

Технически параметри

MI HDS е автомат със сензорно управление за безконтактно дезинфекциране на ръце. Автоматичният апарат впръсква антисептик/дезинфектант, гарантиращ стерилност на ръцете и премахване на патогенни бактерии.

sheets

Иновативната и екологична технология предотвратява разпространението на инфекции и вируси. Ефективността на процедурата за дезинфекция отнема само една секунда – MI HDS спестява време и консумативни разходи.

Характеристики:
Захранване: 220v
Височина – 1200 мм
Широчина – 380 мм
Дълбочина – 300 мм

Инсталирането на машината изисква не повече от един квадратен метър. В горната част на устройството е поставена камера за дезинфекция. Сензори регистрират ръцете ви в камерата и инжекционния блок впръсква през дюзите микроскопични антисептични частици. MI HDS работи на няколко режима, а стандартните настройки ще облекчат значително санитарните разходи.

Консумативи и разходи

MI HDS работи с течен дезинфектант на алкохолна основа – резервоарен съд с вместимост от 5л. се зарежда в долната част на машината. За разлика от останалите устройства на пазара, MI HDS е съвместим с всички препарати. Системата е ефективна и икономична: разходът за едно впръскване е около 1 грам.

const

Спестявате хигиенни консумативи (хартиени кърпи, салфетки, почистващи препарати). MI HDS e екосъобразна – резервоарът ѝ спестява над 7 кубични метра вода.

Форма за контакт и поръчка